Selecteer een pagina

Vanaf 1 maart 2023 is Stipt & Geregeld een feit!
Na maanden hard werken is de dag aangebroken om naar de Kamer van Koophandel te gaan en mijn onderneming officieel vast te leggen.

Betekent dit dat ik helemaal uitgeleerd ben?
De basis voor Stipt & Geregeld staat als een huis. Dat is zeker. Maar er zijn nog genoeg ideeën en bruisende plannen voor de komende tijd.
Wat heb ik zin om te gaan knallen!

Ik ben altijd al een regelMiek geweest. Overzicht creëren, ideeën verzinnen en uitwerken, lijstjes maken, het liefst in Excel, werk uit handen nemen, zaken regelen en creatief bezig zijn. Dat is wat ik het liefste doe. Wat is het fijn dat dit nu mijn werk is.

Wat me zo aanspreekt aan het werk als Virtual Assistant is dat het zo veelzijdig is.
Wat ik heb geleerd tijdens de opleiding is dat het niet erg is om 1001 dingen leuk te vinden. Het is niet erg om een multi-potential te zijn. Een term waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar waarbij zoveel op zijn plaats valt. Ik hou van afwisseling, uitdaging en nieuwe dingen leren. Daar krijg ik energie van.
Dit kan ik in mijn werk als VA blijven toepassen. Ik kan blijven leren en nieuwe dingen ontdekken.

Met heel veel plezier start ik mijn nieuwe hoofdstuk als Virtual Assistant met Stipt & Geregeld.
Ik ben erg benieuwd welke mooie dingen er op mijn pad gaan komen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?  Neem contact op, dan kijken we samen wat ik voor je kan doen.