Selecteer een pagina

De lente is begonnen en de natuur begint weer mooi te kleuren. Tulpen zijn één van mijn favoriete bloemen en wat word ik blij als ze het polderlandschap weer opfleuren.
Het is heerlijk om de eerste zonnestralen op mijn gezicht te voelen. Het geeft mij energie en ik zit weer vol bruisende plannen en ideeën!
Het is een mooi moment om te starten als ondernemer. De lente staat symbool voor een nieuw begin en groei. Dit is het perfecte moment om mijzelf als ondernemer te laten zien.

Hulp bij plannen, organiseren en projectmatig werken.

Ruim 20 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, waarvan ik de afgelopen twee jaar coördinerende taken had. Hierbij kwam mijn organisatietalent goed naar voren. Plannen, organiseren en projectmatig werken, het past bij mij.
Ik houd van overzicht creëren, oplossingsgericht werken en denk graag mee over nieuwe projecten en verbeterpunten. Omdat ik mijn organisatietalent volledig wil inzetten, ben ik als Virtual Assistant gestart.

Houd jij ook zo van het voorjaar, maar heb je eigenlijk te weinig tijd om er volledig van te genieten? Zou je wel wat taken van je to-do list willen uitbesteden?

Neem dan contact op en dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen!